(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Betonlook

Een sterke cementstuc

Beton ciré is een sterke, watervaste 'cementstuc' van slechts enkele millimeters dik. Hierdoor kent het uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn wanden en vloeren, maar ook betonlook accenten op een hoogglans gespoten plantenzuil, het zijpaneel van een haardmeubel, of een eettafel die wél de uitstraling maar niet het gewicht van beton heeft. Bij het gebruik van beton ciré zijn er vele kleurnuances mogelijk. Betonlook kent dus niet alleen 50 tinten grijs, maar is verkrijgbaar in vele naar wens gemaakte kleuren. Dus ook in jouw favoriete kleur! De stuclaag kan op verschillende manieren bewerkt worden met diverse toplagen zoals olie, was en lak. Iedere afwerking kent een eigen uniek effect.

Image

Trendtip!

Een beton ciré afwerking voor een natuurlijke en robuuste look. In deze serie leverbaar: salontafels, eettafels, TV-meubels, dressoirs, sfeerhaardmeubels, wandkasten.


Jacobs Meubels werkt samen met andere, zorgvuldig geselecteerde vakmensen. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte partners die onze meubels kunnen verrijken, zodat wij jou als klant nog beter kunnen bedienen. Wij hebben in Tony Burki van Dutch Concreations een bekwame partner gevonden voor een beton ciré afwerking in onze producten.

- Martijn

Als partner van Dutch Concreations zijn wij uitstekend in staat om jouw meubels te voorzien van betonlook elementen. Deze krachtige combinatie van betonlook en designmeubels kan tot verrassende interieur-elementen leiden.

Zo hebben we een haardmeubel vervaardigd, en heeft Dutch Concreations voor de betonlook afwerking van het zijpaneel gezorgd. Het resultaat mag er wezen! Maar ook een tafel met betonlook blad of poten, of een plantenzuil met beton-elementen horen tot de opties.

Onderstaande foto's geven je alvast een impressie van onze mogelijkheden. In onze showroom zijn verdere voorbeelden van betonlook mogelijkheden te vinden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op.