04
sept

Ons team hoopt u op zaterdag 22 september 2018 tussen 10:00 en 16:00 uur te mogen begroeten tijdens onze jaarlijkse open dag. Wij houden dan ook een garage sale!

Lees Verder
27
juni

Ruim een jaar geleden zijn wij verhuisd naar ons huidige pand. Een grotere jas was hard nodig, daar Jacobs Meubels de afgelopen jaren enorm gegroeid is. Nu is het tijd om onze showroom op de spreekwoordelijke schop te nemen. Op deze manier kunnen we u nog meer voorbeelden tonen en impressies laten opdoen. Helaas zijn wij genoodzaakt om tijdens de verbouwing de showroom voor een week te sluiten.

Lees Verder
30
jan

We zijn er achter de schermen al een tijd mee bezig, maar nu gaat het echt gebeuren: met trots berichten wij u dat Jacobs Meubels gaat verhuizen naar Pieter Zeemanstraat 19, op een steenworp afstand van het huidige pand. Een grotere jas was hard nodig, daar Jacobs Meubels de afgelopen jaren enorm gegroeid is. En die lijn gaan we ook de komende jaren zeker doorzetten.

Lees Verder
14
jan

Eén van de interieurtrends voor 2016 is toch wel beton ciré ofwel betonlook. Of het nu om vloeren, wanden, of meubels gaat, een betonlook is altijd mogelijk. Jacobs Meubels laat zien dat hoogglans design meubels en beton ciré een perfecte combinatie kunnen vormen.

Lees Verder
08
jan

2016 is voor Jacobs Meubels een speciaal jaar. In dit jaar vieren wij namelijk ons 5-jarig bestaan. Dit doen we niet alleen, maar samen met jullie! Onze jaarlijkse open dag zal grootser zijn dan ooit tevoren. Noteer zaterdag 24 september alvast in uw agenda. Ook houden wij gedurende ons jubileumjaar elke maand een leuke win-actie. Wil jij ook kans maken op mooie prijzen? Lees dan snel verder!

Lees Verder