(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Thuiswerken het nieuwe normaal

Een nieuwe werkrealiteit

Door de coronacrisis is de manier waarop we werk organiseren voorgoed veranderd. In het "nieuwe normaal" wordt het kantoorgebouw meer een ontmoetingsplek, terwijl het werk grotendeels vanuit thuis wordt gedaan.

Deze nieuwe werkrealiteit vraagt om meer aandacht voor het inrichten van de thuiswerkplek. Om effectief thuis te kunnen werken heb je ook thuis een vitale werkomgeving nodig. Zaken die van belang zijn voor een gezonde werkplek zijn onder andere een ergonomische inrichting, goede afspraken met andere huisgenoten, en natuurlijk ook een aangename werkomgeving.

Image

Image

Thuiskantoor op maat

Het thuiskantoor wordt dus steeds belangrijker. Wij helpen je graag aan een visueel prettige werkomgeving. Met een bureauhoek of zelfs een volledig thuiskantoor op maat kun jij zo prettig mogelijk aan de slag gaan.

Groenbeleving

Naast een werkplek op maat dragen ook natuurlijke elementen, zoals planten, bij aan je welzijn en werkplezier. Met het stijlvolle groen van onze partner Wout.com wordt je werkruimte pas echt aangenaam. Haal de voordelen van een connectie met de natuur naar binnen en ervaar hoe het zicht op al die natuur en groen bijdraagt aan minder stress en meer geluk. Planten brengen nog veel andere voordelen met zich mee. Ze verbeteren de luchtkwaliteit, verspreiden een aangename geur, én dempen geluid.

Professioneel thuiswerken

Zal jij de komende tijd ook veel blijven thuiswerken? Je bent een product van je omgeving, dus het is een heel goed idee om ook thuis voor een aantrekkelijke, gezonde werkplek te zorgen. Dit kan met een design thuiswerkplek op maat van Jacobs Meubels, aangekleed met stijlvol groen van Wout. Zeker weten dat je dan tijdens de volgende Teams of Zoom meeting jouw achtergrond niet meer wilt blurren!

Inspiratie

Bekijk voor inspiratie onze eerder gemaakte werkplekken, zakelijke oplossingen, en de groene mogelijkheden van Wout.