(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Jubileumjaar 2016

Maak kans op mooie prijzen

2016 is voor Jacobs Meubels een speciaal jaar. In dit jaar vieren wij namelijk ons 5-jarig bestaan. Dit doen we niet alleen, maar samen met jullie! Onze jaarlijkse open dag zal grootser zijn dan ooit tevoren. Noteer zaterdag 24 september alvast in je agenda. Ook houden wij gedurende ons jubileumjaar elke maand een leuke win-actie.

De maandelijkse win-actie komt online op elke 5e dag van de maand. Wij zullen dan een product, leverancier, of partner toelichten en hieraan een actie koppelen. Let op, de acties worden enkel op Facebook gepost. Like Jacobs Meubels op Facebook en weet zeker dat je geen actie mist.

Image

Het team van Jacobs meubels hoopt jou niet alleen op Facebook, maar ook in ons bedrijfspand te zien tijdens de open dag op 24 september 2016. De open dag is een jaarlijkse traditie waarbij we in een feestelijke sfeer onze verjaardag vieren. Natuurlijk heb je op deze dag ook de gelegenheid om een kijkje in onze keuken te nemen. Onze vakmensen kunnen je perfect laten zien wat er allemaal komt kijken bij het vervaardigen van een maatwerk meubel op maat. Kun je niet wachten? Kijk dan op onze blog bij "vakman aan het woord", of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Op de win-acties zijn onze actievoorwaarden van toepassing.