(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Uit de brand

Pure oplichting

Het vervaardigen van maatwerk (design) meubels vereist vakmanschap. Jacobs Meubels combineert dit vakmanschap met passie, en een tevreden klant is voor ons het ultieme doel.

Als door branchegenoten de goede naam van het meubelvak te grabbel wordt gegooid, dan doet dat pijn. Het aanbieden van meubels tegen scherpe prijzen -vaak onder kostprijs- met als enige doel om een aanbetaling te bemachtigen, is natuurlijk pure oplichting. Via programma's als TROS Radar heeft de consument gelukkig een platform om dit soort misstanden aan de kaak te stellen.

Deze negatieve publiciteit is geen goede reclame voor de maatwerk-meubelbranche.

Image

Speciaal aanbod voor gedupeerden

Om te laten zien dat het ook anders kan, biedt Jacobs Meubels gedupeerden van malafide meubelmakers de mogelijkheid om reeds aanbetaalde maar nooit geleverde meubels alsnog te vervaardigen. Ben jij gedupeerd? Neem dan contact met ons op! Op vertoon van jouw offerte van een malafide handelaar kom je in aanmerking voor een speciaal aanbod. Wij helpen je graag uit de brand door jouw bestelling tegen nagenoeg de kostprijs over te nemen.

Ben je bang om voor de tweede keer de boot in te gaan? Op onze website kun je tal van projectbeschrijvingen en referenties vinden. Laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen via onze contactpagina.