Burki Design

Betonlook, vloerbedekkingen, verbouwingen.

Burki Design is de moedermaatschappij van Dutch Concreations, Deco Carpet, en Total Living Concepts. Door de in 20 jaar opgebouwde kennis van materialen zoeken zij telkens naar nieuwe mogelijkheden om materialen te combineren en tot verrassende resultaten te komen.

Dutch Concreations richt zich op een brede toepassing van betonlook. Beton ciré kan bijvoorbeeld uitstekend in meubels verwerkt worden. De krachtige combinatie van betonlook en design meubels kan tot verrassende interieur-elementen leiden. Zo heeft Jacobs Meubels een haardmeubel vervaardigd, en heeft Dutch Concreations voor de betonlook afwerking van het zijpaneel gezorgd. Het resultaat mag er wezen! Maar ook een tafel met betonlook blad of poten, of een plantenzuil met beton-elementen horen tot de mogelijkheden.

Als partner van Dutch Concreations is Jacobs Meubels uitstekend in staat om u maatwerk design meubel te voorzien van betonlook elementen. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op. Onderstaande fotogallerij geeft u alvast een impressie van onze mogelijkheden. In de showroom van Jacobs Meubels zijn verdere oorbeelden van betonlook mogelijkheden te vinden.Deco Carpet beschikt over vakkundige stoffeerders die geen tapijt- of PVC klus uit de weg gaan. Natuurijk kunnen ze ook de vloer voor u egaliseren en isoleren. Bij Deco Carpet kunt u verder terecht voor karpetten welke door middel van gekoppelde tapijttegels worden samengesteld. U heeft hiermee veel invloed op een uniek eigen ontwerp.

Total Living Concepts helpt u op weg in het realiseren van een verbouwing en veranderingen in de inrichting in de breedste zin. Of het nu gaat om het plaatsen van wanden, installeren van plafonds, aanpassing in de verlichting, schilderwerk, of het maken van een maatwerk meubel. Total Living Concepts heeft, samen met haar partnernetwerk van specialisten en zusterondernemingen, alles in huis om u te helpen.