Werkwijze

Uw wensen en ideeën in combinatie met ons vakmanschap vormen samen HET perfecte meubel op maat! Om te komen tot een prachtig resultaat en een tevreden klant hanteren wij -naast kwaliteit van producten- een persoonlijke benadering. Het met u meedenken, heldere communicatie, het nakomen van afspraken, en flexibiliteit typeren onze klantgerichte werkwijze.

Niet voor niets zijn onze merkbeloften:

  • Wij luisteren;
  • Afspraak is afspraak;
  • Wij leveren kwaliteit.

Deze beloften komen terug in de fases die wij doorlopen: ontwerp, bestelling, productie, en levering.

Ontwerp: Uw wens als uitgangspunt

De ontwerpen van onze meubels maken wij samen met u. U kent uw wensen immers als geen ander. Samen worden de mogelijkheden, afmetingen en afwerking doorgenomen. Dit kan telefonisch of per mail, maar u bent ook van harte welkom voor een adviesgesprek in Wijchen. In onze showroom hebben wij diverse voorbeelden voorhanden ter inspiratie. Ook kunt u natuurlijk op onze website een beeld vormen van de mogelijkheden.

Bestelling: Akkoord over invulling en prijs

Nadat het definitieve ontwerp door u akkoord is bevonden, hanteren wij een aanbetaling van 30% van de totaalsom. Na ontvangst van de aanbetaling plannen wij de productie in. De levertijd bedraagt 4 tot 6 weken.

Productie: Vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit

In onze werkplaats worden alle meubels door een vakkundig en gepassioneerd team op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Wij werken enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen. Het beslag dat wij monteren is bijvoorbeeld van het gerenommeerde merk Blum. U kunt hierbij kiezen uit onder andere tip-on en soft-close lades en/of kleppen. Jacobs Meubels beschikt over een eigen spuitcabine. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden. Daardoor kunnen wij een zeer korte levertijd garanderen. Mat, zijdeglans of hoogglans/gepolijst? Jacobs Meubels kan het u allemaal bieden.

Levering: Optionele bezorging en montage

Ruim voor oplevering van het meubel is er contact om een leveringsdatum te bespreken. Wanneer het meubel word opgehaald in onze werkplaats of door Jacobs meubels is bezorgd, vindt het restant van de betaling plaats. Dit kan middels een pin-transactie. Bij bezorging kunnen wij uiteraard ook de (wand)montage voor u uitvoeren.

Wij bezorgen ook over de grens!