Mede-eigenaar /meubelmaker

Marcel heeft al van jongs af aan een passie voor houtbewerking. Na 15 jaar als timmerman gewerkt te hebben, heeft Marcel zich tot het meubelvak gespecialiseerd. Samen met Martijn heeft Marcel Jacobs Meubels opgericht, waarvan hij nu mede-eigenaar is. Hij vindt het heerlijk om het eeuwenoude meubelambacht te combineren met hedendaags gereedschap en nieuwe technieken. Marcel beheerst ook de spuittechniek voor de hoog- of zijdeglans afwerking van de meubels; een vak op zich!

Mede-eigenaar / verkoop

Martijn is met Marcel mede-eigenaar van Jacobs Meubels. Waar Marcel dé vakman in de werkplaats is, is Martijn dat op het gebied van inkoop, verkoop, en planning. Zijn jarenlange ervaring binnen de horeca en logistiek komen Martijn nu goed van pas. Martijn assisteert tevens in de werkplaats en gaat graag als monteur mee bij de leverening en montage van meubels. Want die tevreden blikken wanneer het meubel op de plaats staat, daar doet hij het voor!

Meubelmaker

Roy is in 2014 het team van Jacobs Meubels komen versterken als meubelmaker. Hij is volleerd meubelmaker is erg blij bij Jacobs Meubels terecht te zijn gekomen, omdat hier de kwaliteit en niet de kwantiteit voorop staat. Roy kijkt er naar uit om onderdeel te zijn van de verdere groei van Jacobs Meubels. Zelf wil hij meer all-round worden. Zo wil Roy zich de kunst van het spuiten eigen maken en zich meer verdiepen in de mogelijkheden tot het integreren van andere materialen of producten.

Website & online marketing

Tom Peperkamp is bijna vanaf het eerste begin bij Jacobs Meubels betrokken. Tom draagt zorg voor het ontwerp, de ontwikkeling, het onderhoud, en de hosting van de website. Met de groei van Jacobs Meubels is ook de website door de jaren heen uitgebreid en in een nieuw jasje gestoken. Zijn doel is om het design van de website aan te laten sluiten bij het vakmanschap en het strakke design van de meubels. Tom's grootste motivatie is de positieve en veelal leuke reacties die klanten over de site geven.