Aanmelden nieuwsbrief

Ja, leuk! Ik ontvang graag e-mail van Jacobs Meubels.

Schrijf u in voor de Jacobs Meubels nieuwsbrief en ontvang periodiek het laatste nieuws en informatie over ons en onze producten.
Nadat u zich heeft geabonneerd ontvangt u binnen enkele ogenblikken een bevestiging per e-mail.
Please wait

Voorwaarden nieuwsbrief

De Jacobs Meubels Nieuwsbrief is een gratis product van Jacobs Meubels.

  1. Jacobs Meubels respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen gebruikt worden om u op de hoogte te houden van ons laatste nieuws en onze nieuwste acties.
  2. Jacobs Meubels kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van e-mailberichten.
  3. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze nieuwsbrief besteden, is het mogelijk dat de informatie die in onze nieuwsbrief wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Eventuele informatieve fouten zijn dan ook voorbehouden.
  4. Afmelden kan te allen tijde gebeuren via de link zoals opgenomen in de u toegestuurde nieuwsbrief. Aanmelden kan via de website. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail waarin uw inschrijving wordt bevestigd.
  5. Een lezer mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze nieuwsbrief gepubliceerde informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Jacobs Meubels.