07
nov
Nieuwsbrief november '15
Geplaatst door Tom Peperkamp

De jaarlijkse open dag van Jacobs Meubels zit er weer op en het is ondertussen volop herfst. Wij hebben de zomertijd achter ons gelaten en richten ons op de donkere maanden van het jaar. Dit is HET moment om eens kritisch naar uw interieur te kijken. Is het nog wel van deze tijd? Geeft het u nog een gevoel van tevredenheid? Of is de salontafel misschien aan vervanging toe? Of wenst u een sfeervolle open haard maar ziet u het niet zitten door alle rompslomp eromheen? Wellicht is dan een sfeerhaard iets voor u, de absolute trend.

Jacobs Meubels is een specialist in het integreren van sfeerhaarden in dressoirs en wandkasten. Op onze website kunt u inmiddels meerdere modellen kasten vinden met daarin een sfeerhaard verwerkt. De nieuwe nieuwsbrief van Jacobs Meubels is de deur uit. Hierin besteden wij volop aandacht aan sfeerhaarden.

Bekijk de volledige nieuwsbrief

Als u nog niet op de Jacobs Meubels nieuwsbrief geabonneerd bent, dan kunt u dat hier doen.

Heeft u recentelijk een design meubel op maat van Jacobs Meubels aangeschaft en lijkt het u leuk om deze in de volgende nieuwsbrief terug te zien? Stuur ons dan een mooie foto en een pakkende tekst. Of heeft u zelf thema's waar u meer over wilt lezen? Laat het ons dan weten. Wij zullen dan kijken of wij hier in onze blog of nieuwsbrief aandacht aan kunnen besteden.