01
aug
Jacobs Meubels bestaat 1 jaar!
Geplaatst door Tom Peperkamp

Op 1 augustus bestaat Jacobs Meubels alweer 1 jaar. Dit moment willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom nodigen we u van harte uit om op 29 september onze open dag te bezoeken. In ons bedrijfspand aan de Jan van der Heijdenstraat in Wijchen geven wij u de mogelijkheid om een uniek kijkje achter de schermen te nemen.

Open dag 

In onze werkplaats bieden wij u de gelegenheid om enkele productdemonstraties te aanschouwen. Laat u inspireren door onze leveranciers BLUM en MARMITEK en ervaar de kracht van de combinatie; techniek en vakmanschap komen samen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een kop koffie en wat lekkers. Als bezoeker kunt u bovendien rekenen op een mooie jubileumactie en dingt u mee naar een prachtige meubel-prijs!

Dankwoord

Jacobs Meubels bedankt alle betrokkenen voor het gestelde vertrouwen en de vele memorabele momenten en projecten gedurende het eerste jaar. Wij kijken positief terug op een prachtig jaar van groei en ontwikkeling, maar blikken ook graag vooruit. Ook aankomend jaar staat uw wens als klant centraal en zal Jacobs Meubels zich met dezelfde toewijding blijven inspannen voor uw design meubel op maat!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en interessante acties? Dit kan via onze website en Facebook-pagina, maar nu ook via onze nieuwsbrief. Als abonnee van deze gratis dienst ontvangt u elke 2 maanden een dosis meubel-inspiratie, gewoon in uw mailbox. Abonneer u nu!

 

Graag zien we u 29 september!

Het team van Jacobs Meubels