14
jan
Beton ciré
Geplaatst door Tom Peperkamp

Eén van de interieurtrends voor 2016 is toch wel beton ciré ofwel betonlook. Of het nu om vloeren, wanden, of meubels gaat, een betonlook is altijd mogelijk. Jacobs Meubels laat zien dat hoogglans design meubels en beton ciré een perfecte combinatie kunnen vormen.

Beton ciré is een sterke, watervaste 'cementstuc' van slechts enkele millimeters dik. Hierdoor kent het uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn betonlook accenten op een hoogglans gespoten plantenzuil, het zijpaneel van een haardmeubel, of een tafel die wel de uitstraling maar niet het gewicht van beton heeft.

Jacobs Meubels werkt samen met andere, zorgvuldig geselecteerde vakmensen. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte partners die onze meubels kunnen verrijken, zodat we u als klant nog beter kunnen bedienen. Wij hebben in Dutch Concreations een bekwame partner gevonden voor een beton ciré afwerking in onze producten.

Op donderag 25 februari lanceert Dutch Concreations haar nieuwe website. Kunt u niet wachten en wilt u nu alvast inspiratie opdoen? Geen nood, wij hebben alvast wat foto's met beton ciré elementen uit ons portfolio voor u geselecteerd.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van beton ciré op uw design meubel op maat? Neem dan direct contact met ons op.